Home Navigationspfeil INFORMAŢII

S.C. Mati Tours & Camp S.A. este o firmă tânără care îşi propune să promoveze turismul rural şi montan, asigurând clienţilor săi cele mai bune condiţii de confort. Îi invităm pe toţi cei care iubesc natura într-un peisaj de o rară frumuseţe, în mijlocul unei oaze de linişte.

Ne găsiţi pe Valea Porumbacului, la poalele Munţilor Făgăraş, departe de agitaţia vieţii cotidiene, dar aproape de inima pădurii şi a muntelui. A se vedea demonstraţia video

«Casa Teona» şi «Casa Krisztina» îşi deschid uşile pentru dumneavoastră, oferindu-vă o atmosferă familială, în care veţi găsi toată condiiţile de confort şi intimitate. Accesul se poate face cu uşurinţă in orice anotimp.

Celor interesaţi de tradiţiile şi folclorul românesc, le putem spune că zona şi împrejurimile le rezervă multe lucruri interesante.

Nu în ultimul rând vă spunem şi că ne aflăm pe singura cale de acces spre Cabana Negoiu (1553 m). Mai multe informaţii despre traseele montane din zonă veţi găsi vizitând pagina www.ghizimontani.ro

Amatorilor de vânătoare şi pescuit zona le ofera bogăţii demne de descoperit.

 

În curând , la o distanţă de 5-10 minute de mers pe jos, de la pensiuni, se va deschide o locaţie de camping. Iar începand din Iarna anului 2012 se va deschide şi un patinuar de peste 400 de metrii pătraţi. Mai multe informaţii despre locaţia de camping şi despre patinuar găsiţi la secţiunea Servicii.


Sperăm că v-am făcut suficient de curioşi să vreţi să ne cunoaşteţi.

 

In perioada 18-19 Mai 2013, pe locatia de camping s-a desfasurat prima editie a Festivalului Culturii Montane. Mai multe informatii puteti gasi accesand urmatorul link. Pentru a vizualiza poze de la acest eveniment - click aici.

 

Alte Link-uri:

 

Parteneri:

Portal Info

Pensiuni turistice


Cazare, pensiuni, hoteluri, case de vacanta

Cazare Porumbacu de Sus

Infoturism.ro - vacante, sejururi, circuite, cazari

Cazare Transilvania

Plecat.ro - Cazare ieftina in Romania
» Casa Teona pe Plecat.ro «
» Casa Krisztina pe Plecat.ro «

info-cazare.ro

cazare Romania - pensiuni, hoteluri

Cazare vile si pensiuni

Like us on Lacartes.com

Cazare Fagaras si imprejurimi, Transfagarasan: Pensiunea Teona, Porumbacu De Sus

 

Cazare hoteluri pensiuni pe turistinfo.ro
Centru Turistic.ro
Cazare Porumbacu de Sus